آرشیو خرداد ماه 1402

زندگی مثل یک عدد برای ما تعریف شده است

احساس تنهایی

 اول از همه سلام دوزتان گیرامی و گیران قدر ایمدوارم که حالتون همیشه توپ توپ باشه...

امروز اومدم تا برای کسایی که نمی دونن تنهایی چیه تنهایی رو توصیف کنم تا اونا هم بفهمن ولی درکل کسی درک نمیکنه بدون استفاده از کلمات +18 و رکیک بریم سمت وبلاگمون wink

 

نهایی یا Loneliness یک هیجان جهانی انسانی است که در هر فرد مختص او بوده و پیچیدگی‌های خودش را دارد. از آنجایی که هیچ علت مشترک و واحدی ندارد، پیشگیری و درمان این وضعیت ذهنی بالقوه مضر می‌تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد. در ادامه این مطلب از دپارتمان توسعه فردی و کوچینگ مجله دکتر بهشتیان مفهوم اصطلاح «تنهایی» را در کنار علل مختلف، پیامدهای سلامتی، علائم و درمان‌ آن مورد بحث قرار می‌دهیم.

 

برای مثال، کودک تنهایی که در مدرسه برای دوست یابی تلاش می‌کند، نیازهای متفاوتی نسبت به فرد بزرگسال تنهایی دارد که همسرش اخیراً فوت کرده است.

تعریف تنهایی

در حالی که تعاریف رایج از تنهایی آن را به عنوان حالت تنهایی یا تنها بودن توصیف می‌کنند، ولی تنهایی در واقع یک حالت ذهنی است. تنهایی باعث احساس پوچی، طرد شدن و ناخواسته بودن در افراد می‌شود. افرادی که تنها هستند اغلب مشتاق ارتباط انسانی هستند، اما وضعیت ذهنی آنها، اغلب برقراری ارتباط با سایر افراد را دشوارتر می‌کند.

به اعتقاد محققان، تنهایی با انزوای اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی ضعیف، درونگرایی و افسردگی در ارتباط است.

به گفته بسیاری از کارشناسان، تنهایی لزوما تنها بودن نیست. در عوض، اگر احساس تنهایی و انزوا می‌کنید، این همان حالت ذهنی تنهایی است.

به عنوان مثال، شاید دانشجوی سال اول با وجود احاطه شدن با هم اتاقی‌ها و سایر همسالان، احساس تنهایی کند. شاید سربازی که کار نظامی‌خودش را آغاز می‌کند، پس از اعزام به یک کشور خارجی احساس تنهایی کند، علیرغم اینکه دائماً سایر اعضای نیرو اطرافش هستند.

تنهایی در مقابل خلوت کردن

در حالی که طبق نتایج تحقیقاتی موثق، تنهایی و انزوا هم برای سلامت روانی و جسمانی‌ مضر هستند، ولی تنها بودن با خلوت کردن یکسان نیست. در واقع، خلوت کردن فواید مهمی برای سلامت روان دارد، از جمله اینکه به افراد اجازه می‌دهد تا تمرکز و تجدید قوای بهتری پیدا کنند.

  • احساس تنهایی با وجود تمایل به ارتباطات اجتماعی با احساس انزوا همراه است. اغلب به عنوان جدایی غیرارادی، طرد یا رها شدن از جانب سایر افراد تلقی می‌شود.
  • از سوی دیگر، خلوت کردن، اختیاری است. افرادی که از وقت گذرانی به تنهایی لذت می‌برند، همچنان روابط اجتماعی مثبتی را حفظ می‌کنند که در صورت تمایل به برقراری ارتباط، می‌توانند به آنها بازگردند. آنها هنوز با دیگران وقت می‌گذرانند، اما این تعاملات با دوره‌های تنهایی متعادل می‌شود.

مرور کوتاه

تنهایی حالتی ذهنی همراه با تمایل به تماس انسانی است اما با احساس تنهایی مرتبط است. افراد می‌توانند تنها باشند ولی احساس تنهایی نکنند یا می‌توانند با مردم در تماس باشند و همچنان احساس کنند.

علل تنهایی

عوامل مؤثر در تنهایی شامل متغیرهای موقعیتی مانند انزوای فیزیکی، نقل مکان به مکان جدید و طلاق هستند. مرگ شخص مهم زندگی نیز می‌تواند منجر به احساس تنهایی شود.

علاوه بر این، می‌تواند نشانه‌ای از یک اختلال روانی مانند افسردگی محسوب شود. افسردگی اغلب باعث کناره گیری افراد از روابط اجتماعی می‌شود که می‌تواند منجر به انزوا شود. همچنین طبق نتایج تحقیقاتی، تنهایی می‌تواند به تشدید علائم افسردگی کمک ‌کند.

تنهایی را می‌توان به عوامل درونی مانند عزت نفس پایین نیز نسبت داد. افرادی که به خودشان اعتماد ندارند اغلب بر این باورند که ارزش توجه دیگران را ندارند، که می‌تواند منجر به انزوا و تنهایی مزمن شود.

عوامل شخصیتی نیز احتمالاً نقش دارند. برای مثال، شاید درونگراها کمتر به دنبال ایجاد و جستجوی ارتباطات اجتماعی بروند که می‌تواند به احساس انزوا و تنهایی کمک کند

شاید با خودتون بگین خب تنهایی هیچوقت نمی تونه باعث شه جسمت از بین بره اما باید بگم که کاملا در اشتباهید تنهاییی روح جسم و مغز شمارو نابود میکنه

تنهایی طیف وسیعی از اثرات منفی را بر سلامت جسمانی‌ و روانی دارد که شامل موارد زیر هستند:

  • سوء مصرف الکل و مواد مخدر
  • تغییر عملکرد مغز
  • پیشرفت بیماری الزایمر
  • رفتار ضد اجتماعی
  • بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی
  • افت حافظه و یادگیری
  • افسردگی و خودکشی
  • افزایش سطح استرس
  • توان تصمیم گیری ضعیف


بچه ها ممنون که تا اینجا همراه اقا هرمس بودین بوس به روی ماه همتون 








 

۰ ۰

HERMES TIME

      name: hermes,hary

city
tabriz

age
17

type
(mbti): infp



Favorite sport: شطرنج و اسکیت برد سواری 

 شبکه و نرم افزار (برنامه نویسی) :Field of Study

favorite singer : shiloh dynasty,XXXTentacion,lady gaga,lofy,melody

style:Grunge,pintresty

general:boy

Orientationstreet,bisexual


درباره من : من هرمس هستم 17 سالمه تایپ شخصیتی من infp هست و فعلا در تبریز زندگی می کنم و من یک اوتاکو هستم و علاقه ی خاصی به فرهنگ ژاپن دارم و از بچگی اونو دنبال می کنم تازگیا خیلی احساس تنهایی می کنم به همین دلیل خیلی تو مود دپ هستم  و اکثتر اهنگ هایی که گوش می دم اهنگ های بیکلام و دپ هستش و خیلی خوب می تونم باهاش ارتباط برقرار کنم.

از سن 12 سالگی با حمایت برادر بزرگم کتابخوانی رو شروع کردم و کتاب های فلسفه و روان شناسی و رمان های پرمفهوم زیادی خوندم و برای همین حالا دارم سبک خودم رو نویسندگی می کنم سبک سورِئال که شاید خیلی ها دوست نداشته باشند و خوششون نیاد
چون همیشه داریم واقعیت رو بیان می کنیم ولی خب دوستون دارم همیشه

 ex.permento 

       csshcss@ 



 
۲۴ ۱۱

اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.